Zsírszegény kakaópor*.
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevő.
11% kakaóvaj tartalommal
A bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül a kakaó gazdag magnéziumban, foszforban, rostokban, alkaloidokban (a teobromin a kakaószemek legfontosabb alkaloidja, amelynek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébbek az élettani hatásai), valamint polifenolokban is. Tejben, tejhelyettesítőben oldva, agavé-, rizs-, kókuszvirág sziruppal vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk! Allergénfigyelmeztetés a termék búzát feldolgozó üzemben van csomagolva!
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1,079 kj / 258,0 kcal, zsír 11,0 g - amelyből telített zsírsavak: 6,9 g, szénhidrát: 13,7 g - amelyből cukrok: 0,3 g, só: 0,08 g, fehérje: 25,2 g.