Piros bogyós gyümölcsök (50%) (piros ribizli, eper, málna), ivóvíz, almalé (20%), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav)
Gyümölcstartalom: 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült
Darabosság: Gyümölcsdarabokat tartalmaz
Tartósítás módja: Hőkezeléssel tartósítva
Sütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.