Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Diétás termékek diszkont áron!
Diétás termékek diszkont áron!
Mennyiségi kedvezmény regisztrált vásárlóknak!
Óriási raktárkészlettel várunk!
Óriási raktárkészlettel várunk!
Több mint 5000 féle termék - folyamatosan bővülő kínálat
Széles gluténmentes kínálat!
Széles gluténmentes kínálat!
Kenyerek, lisztek, tészták nagy választéka
Bach SOS Concentration összpontosítást segítõ virágterápiás rágógumi 40db
1.765 Ft
Menny.:

Bach SOS Concentration összpontosítást segítõ virágterápiás rágógumi 40db

1.765 Ft
Menny.:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.

Leírás

Összetevõk:

édesítõ xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítõ, sûrítõszer gumiarábikum, nedvesítõ glicerin, szójalecitin, 0,25 g eredeti Bach virág eszencia, színezék titándioxid, bevonat karnauba pálma viasz.

Tápérték 100 g termék tartalmaz 670 kj / 160 kcal, fehérje: 0 g, szénhidrát: 67 g, zsír 0 g, telített zsírok 0 g, rostok 0 g, nátrium 0 g.

Válogatott Bach terápiás kivonatok a következõ növényekbõl: fehérvirágú vadgesztenye (white chestnut) a tiszta gondolatok virága. Érzem a csendet, minden tiszta és világos, én irányítom gondolataimat. Egynyári szikárka (scleranthus) a belsõ egyensúly virága. Szilárdan állok, tudom, mit akarok, döntök. Nebáncsvirág (impatiens) az idõ virága. Van rá idõm, türelmes vagyok, lazítok. Fehérvirágú vadgesztenye rügye (chestnut bud) a tanulás virága. Odanézek, figyelek, tanulok. Erdei iszalag (clematis) a realitás virága. Éber vagyok, világosan látok, alkotok. A Bach virágterápia titka: Edward Bach angol orvos, az 1930-as években dolgozta ki virágterápiás elméletét és rendszerét. Meggyõzõdése volt, hogy a betegségek oka a lelki-érzelmi egyensúly megbomlásában keresendõ, de bizonyos növények segítségével helyreállítható ez az egyensúly. Elméletét 38 vadvirág és növény kivonatából álló rendszerré fejlesztette ki. Így született meg a Bach virágterápia, amelyben minden egyes Bach-féle virágkivonat pontosan hozzárendelhetõ egy lelkiállapothoz, ahol a virágterápia kiegyensúlyozó és harmonizáló hatású lehet. 1 virágkivonat = 1 hangulat. A hagyomány és az újdonság sikeres ötvözése: a lemon pharma gyógyszerészekkel és természetgyógyászokkal szoros együttmûködésben fejlesztette ki új, innovatív termékeit. Bach virágterápiás rágógumijai az Edward Bach nevével fémjelzett bevált és igazolt eszenciák kombinált terápiáját tartalmazzák. A már sikeres vészhelyzet / elsõsegély-keverék (Nr. 39) mellett a lemon pharma három új összetett receptet kínál, melyek külön-külön több energiát, összpontosítást és önbizalmat nyújtanak a felhasználónak. Elõállításuk gondos és kíméletes eljárással történik, hogy a Bach virágkivonatok hatása a lehetõ legnagyobb mértékben megmaradjon. A Bach virágterápiás rágógumikkal a lemon pharmának harmonikusan sikerült ötvöznie a Bach virágkivonatok hatóerejét és a mindennapok lüktetõ, gyors ritmusával járó fogyasztási szokásokat. Minden rágógumi eredeti angol Edward Bach-féle virágesszenciát tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.