Fehér rizsliszt.
Miért jó a rizs? Főként foszfort, vasat, magnéziumot tartalmaz. Szervezeted számára hasznos szénhidrátok, növényi rostok, b1-vitamin, valamint b2 vitaminok: esszenciális aminosavak és fehérjék szintén megtalálhatóak benne. Mire használható ez a selymes textúrájú liszt? Magában vagy egyéb lisztekkel keverve sütemények, tészták készíthetők belőle. Előnye, hogy sütés során nem igényli tojás hozzáadását, így a tojásra allergiások is beépíthetik étrendjükbe. A barna rizslisztből készült tésztáknál könnyebben megkel, így omlósabb, puhább sütemények készíthetők belőle. Levesek, főzelékek, szószok sűrítésére szintén tökéletesen alkalmas és az ezzel készített ételek minősége miatt sem kell aggódnod, hiszen gyönyörűen csomómentesre keverhető! Allergénfigyelmeztetés: a termék búzát feldolgozó üzemben van csomagolva!
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1,495 kj / 352,0 kcal, zsír 0,7 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g, szénhidrát: 80,0 g - amelyből cukrok: 0,0 g, só: 0,01 g, fehérje: 6,9 g.