Leírás
Összetevõk:
Zsírszegény kakaópor*.
*= ellenõrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevõ.
11% kakaóvaj tartalommal
A bio kakaópor kiváló minõségû, ellenõrzött ökológiai termesztésbõl származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül a kakaó gazdag magnéziumban, foszforban, rostokban, alkaloidokban (a teobromin a kakaószemek legfontosabb alkaloidja, amelynek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébbek az élettani hatásai), valamint polifenolokban is. Tejben, tejhelyettesítõben oldva, agavé-, rizs-, kókuszvirág sziruppal vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthetõ belõle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk! Allergénfigyelmeztetés a termék búzát feldolgozó üzemben van csomagolva!