Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Diétás termékek diszkont áron!
Diétás termékek diszkont áron!
Mennyiségi kedvezmény regisztrált vásárlóknak!
Óriási raktárkészlettel várunk!
Óriási raktárkészlettel várunk!
Több mint 5000 féle termék - folyamatosan bővülő kínálat
Széles gluténmentes kínálat!
Széles gluténmentes kínálat!
Kenyerek, lisztek, tészták nagy választéka
G&G Kolosztrum Plusz 60 kapszula
9.897 Ft
Menny.:

G&G Kolosztrum Plusz 60 kapszula

9.897 Ft
Menny.:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.

Leírás

Miben segít?

 • fokozza az immunrendszer mûködését
 • baktérium és gomba ölõ hatása ismert
 • megakadályozza a Candida-gomba elszaporodását
 • enyhíti a puffadást és a gázképzõdést
 • hüvelygomba esetén ajánlott
 • ekcéma és egyéb gombás fertõzésekkel is felveszi a harcot
 • antibiotikum kúra után javasolt a szedése  (az antibiotikumok kipusztítják a barátságos bélbaktériumokat)
 • emésztõrendszeri panaszok esetén ajánlott a szedése
 • lassítja az öregedési folyamatokat
 • segíti a zsírégetést
 • asztmásoknak, allergiásoknak ajánlott a szedése

Termékleírás:

Javában zajlik a G&G 50 éves évfordulóján meghirdetett RELAUNCH, azaz újraindítás program, melynek keretében a teljes termékpaletta megújul, átalakul. A több éves program részeként most a közkedvelt multi-probiotikumra, a PB80-ra került sor. Az elmúlt évek legfrissebb kutatásai és trendjei alapján a G&G megváltoztatta az összetevõk arányait és a fõ helyre a Kolosztrumot helyezte. Ennek alapján a készítmény neve is megváltozott PB80-ról Kolosztrum Pluszra.
A Kolosztrum egy tejszerû folyékony anyag, amely az emlõs állatokban a szülés utáni elsõ napokban termelõdik, mielõtt az anyatej megjelenne. Olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek ellenanyagként (antitest) harcolnak a szervezetünkbe kerülõ vírusok és baktériumok ellen. A Kolosztrum ellenanyag szintje akár 100-szor nagyobb lehet, mint amennyi az átlagos tehéntejé, és eredetileg ez a nagyon magas ellenanyag szint keltette fel az emberek érdeklõdését. Késõbb néhány atléta rájött, hogy a Kolosztrum alkalmas zsírégetésre, a zsírmentes izomtömeg növelésére, továbbá az állóképesség és a sportteljesítmény javítására is. A fentieken túl a Kolosztrumot az immunrendszer mûködésének fokozására, sérülések gyógyítására, az idegpályák károsodásainak regenerálására, a hangulat javítására, az öregedési folyamat lassítására továbbá gomba-, és baktériumölõ szerként is alkalmazzák. Az antibiotikumok elterjedése elõtti idõkben a Kolosztrum volt a fertõzések ellen harcoló antitestek, az Immunglobulinok fõ forrása. Valójában Albert Sabin -a Sabin-csepp feltalálója- gyermekbénulás ellen kifejlesztett, szájon át bevehetõ vakcinájában található Immunglobulin is Kolosztrumból származott. Késõbb, az antibiotikumok elterjedésével a Kolosztrum iránti érdeklõdés hanyatlani kezdett, de az elmúlt években egy új trend kezdett kibontakozni: az ismert antibiotikumoknak ellenálló, úgynevezett szuperbaktériumok fajtáinak és számának világszerte folyamatos növekedésével, az antibiotikumok természetes alternatívái, így a Kolosztrum iránti érdeklõdés is hónapról-hónapra fokozódik. A Kolosztrum minõségét legtöbbször az úgynevezett IgG szint mutatja. Az IgG az IgA, IgM, IgD és IgE közül a szervezetünkben legnagyobb mennyiségben elõforduló Immunglobulin, azaz antitest, amelynek fontosságát mutatja az a tény is, hogy egyedüli ellenanyagként képes biztosítani egy fejlõdõ magzat immunitását. A G&G által használt Kolosztrumban az IgG szint garantáltan 20%. A Kolosztrumot adó, mezõn legeltetett szarvasmarhákat szennyezés mentes európai bio-farmokon tenyésztik 100%-os kontrol alatt, ami azt jelenti, hogy szó szerint minden doboz Kolosztrum tartalma visszakövethetõ arra a szarvasmarhára, amelyiktõl származik. A Kolosztrumot a leghatékonyabb probiotikumokkal és prebiotikummal együtt szedni. Ezért a G&G Kolosztrum Plusz készítménye a régi PB80-hoz hasonlóan, de annál koncentráltabb formában tartalmazza a legmagasabb hatásfokú DDS-1 jellegû Lactobacillus acidophilus-t, a 3-féle Bifidobacterium törzset tartalmazó keveréket (Breve, Infantis, Longum) és prebiotikumként a Fruktooligoszaharidokat

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetõvé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivõanyagot, kötõanyagot, töltõanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelõ szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztõt, glutént vagy gabonát. Garantált antiallergén formula.

Az összetevõk 100% természetes alapúak és a termékek jelentõs részében növényi eredetûek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hõt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetû. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön õrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minõségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyû fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevõk (1 kapszulában):

Kolosztrum (min. 20% IgG tartalom) 400mg, DDS-1 Lactobacillus acidophilus (50milliárd/gramm) 10mg, Bifidobacterium 3-as keverék (Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Infantis és Bifidobacterium Longum) (50milliárd/gramm) 10mg, fruktooligoszaharidok (prebiotikum) 10mg, zöldség cellulóz kapszula       

Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

nem


Szedési javaslat:

napi 1-3 kapszula étkezések elõtt bõ folyadékkal Napi egy kapszula esetén reggel éhgyomorra - napi 2 ill. 3 kapszula szedése esetén 1-1-1 kapszula reggeli, ebéd és vacsora elõtt 

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elõl gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hûvös helyen tartandó! Minõségét megõrzi a dobozon feltüntetett idõpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minõség megõrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelõorvosával!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.