Leírás
Összetevõk:
100% bio napraforgómagolaj.
Az antioxidáns hatású E-vitamin-tartalom segít a sejtfalak, a bõr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek és a szívmûködés egészségének megõrzésében. A népi gyógyászatban nehezen gyógyuló sebek és száraz, pikkelyesen hámló bõr kezelésére használták. Sárga színû, pirított napraforgóra emlékeztetõ illatú olaj, mely hagyományos magyaros ételekhez, saláták, hidegtálak, majonéz készítéséhez ideális. Közepes hõfokon sütésre, fõzésre is alkalmas, de kerüljük a hosszú idõn át történõ hevítését. A Grapoila BIO napraforgóolaj a világ legismertebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenyén, a Great Taste-en 2019-ben és 2020-ban is kétcsillagos, kiváló minõsítést szerzett.
Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes elõállítási módnak köszönhetõen a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és E-vitamin-tartalma kimagasló, ezáltal nemcsak élelmiszerként, hanem bõrápolószerként is használható.