Személyes átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.
Átvételi pontunkon csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén 1190 Ft (minden 30 kg után)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

N&Z ÉTKEZÉSI ZSELATIN 200 BLOOM 500 G

A termék 200 bloom-os, marhabőrből kinyert porzselatint tartalmaz. Olyan áttetsző, színtelen alapanyag, mely remek ételei kocsonyásítására. A zselatin cukrászipar, gyógyszeripar és a húsipar által egyaránt használt összetevő. Előállítása állati csontokból, bőrből és inakból történik, melyek fontos fehérjét, kollagént tartalmaznak.

Olcsó N&Z ÉTKEZÉSI ZSELATIN 200 BLOOM 500 G
N&Z termékek »

2 922 Ft/db
Egységár: 9,74 Ft/g

2 776 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 9,25 Ft/g

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!
Bolti átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.

Telefonos elérhetőség: +36 70 608 35 35

N&Z ÉTKEZÉSI ZSELATIN 200 BLOOM 500 G- egyéb információk

A termék 200 bloom-os, marhabőrből kinyert porzselatint tartalmaz. Olyan áttetsző, színtelen alapanyag, mely remek ételei kocsonyásítására. A zselatin cukrászipar, gyógyszeripar és a húsipar által egyaránt használt összetevő. Előállítása állati csontokból, bőrből és inakból történik, melyek fontos fehérjét, kollagént tartalmaznak.

"Ha olyan ételt készítene, melyben zselatin is szerepel, akkor a N&Z étkezési Zselatinra és néhány alapszabály betartására van szüksége! A termék 200 bloom-os, marhabőrből kinyert porzselatint tartalmaz. Olyan áttetsző, színtelen alapanyag, mely remek ételei kocsonyásítására. A zselatin cukrászipar, gyógyszeripar és a húsipar által egyaránt használt összetevő. Előállítása állati csontokból, bőrből és inakból történik, melyek fontos fehérjét, kollagént tartalmaznak. Míg elődeink étrendje bővelkedett benne, a mai ember hajlamos kidobni ezeket a részeket. A N&Z étkezési Zselatin rendszeres használatával könnyedén beépíthető étrendünkbe. Használja ezt az alapanyagot, ha házi gumicukrot, desszertet, kocsonyát készítene vagy leveseket, szószokat sűrítene. A tökéletes állag akkor is garantált, ha lekvárok, szószok, dzsemek és fagylaltok összetevőjeként alkalmazza. A termék közepes Bloom indexszámú, mely kocsonyásodási képességére utal. (Amíg az alacsonyabb Bloom számúnál rezgősebb állagot kap, a magasabb értékűvel keményebb, törékenyebb halmazállapotot tud elérni.) Adagolása: Krémekhez ajánlott 6 gramm zselatint használni, ha pedig vágható állagra vágyik, akkor 9 gramm zselatinport (csapott evőkanál) adagoljon. Elkészítése: Fontos, hogy a zselatint ne forralja, így elveszítheti kocsonyásító képességét. Oldja fel alacsony hőmérsékleten, majd hűtse langyosra. Ezután adja hideg folyadékhoz vagy krémhez. Nem javasolt friss gyümölcsöt adagolni hozzá, mert a gyümölcs fehérjebontó enzimje feloldhatja a zselatint. Amennyiben mégis gyümölcsös finomságot, készítene, előtte néhány percig főzze a terméseket. Ezzel az előkészítéssel már a zselatin is megfelelőbb állagú lesz. Ha befőtt vagy konzerv gyümölcsöket használna, akkor azokat közvetlenül adagolhatja hozzá. Egy csipet só hozzáadásával folyósabbá teheti a krémeket, dzsemeket. Száraz, hűvös helyen tartandó! Tartalmaz: 200 bloom-os emberi fogyasztásra alkalmas zselatin A zselatin fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Kiszerelés: 500 gramm"

Címkék

goji (9) n&z (5) új2800 (1217)

Mások ezeket vették még:

Olcsó Schär BIO Penne cereal többmagvas 350g

Schär BIO Penne cereal többmagvas 350g

1 161 Ft/db

1 103 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Schär BIO Spagetti cereal többmagvas 350g

Schär BIO Spagetti cereal többmagvas 350g

1 161 Ft/db

1 103 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Paleolit Aszkorbinsav, 1kg

Paleolit Aszkorbinsav, 1kg

3 839 Ft/db

3 647 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Dia-Wellness cukorhelyettesítő 1: 4 500g

Dia-Wellness cukorhelyettesítő 1: 4 500g

2 279 Ft/db

2 165 Ft/db – 3 db-tól