Telefonos elérhetőség: +36 70 608 35 35
Házhoz szállítás: 1-7 munkanap, Magyarország teljes területén!
Átvételi pontunk: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.
Szállítási díj: Magyarország területén 990 Ft (30 kg-ig) (Külföldre jelenleg nem szállítunk)
Kedves Vásárlóink! A Reitter Ferenc utcai átvevőhelyen nem tudunk készletet garantálni, a megrendelések alapján vannak a termékek beszerezve! Köszönjük kedves megértésüket!

Kosár

Az Ön kosara üres

N&Z ÉTKEZÉSI ZSELATIN 200 BLOOM 500 G

A termék 200 bloom-os, marhabőrből kinyert porzselatint tartalmaz. Olyan áttetsző, színtelen alapanyag, mely remek ételei kocsonyásítására. A zselatin cukrászipar, gyógyszeripar és a húsipar által egyaránt használt összetevő. Előállítása állati csontokból, bőrből és inakból történik, melyek fontos fehérjét, kollagént tartalmaznak.

Olcsó N&Z ÉTKEZÉSI ZSELATIN 200 BLOOM 500 G
N&Z termékek »

2 675 Ft/db
Egységár: 8,92 Ft/g

2 541 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 8,47 Ft/g

Házhoz szállítás: 1-5 munkanap, Magyarország teljes területén!
Bolti átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.

Telefonos rendelés: +36 70 608 35 35

N&Z ÉTKEZÉSI ZSELATIN 200 BLOOM 500 G- egyéb információk

A termék 200 bloom-os, marhabőrből kinyert porzselatint tartalmaz. Olyan áttetsző, színtelen alapanyag, mely remek ételei kocsonyásítására. A zselatin cukrászipar, gyógyszeripar és a húsipar által egyaránt használt összetevő. Előállítása állati csontokból, bőrből és inakból történik, melyek fontos fehérjét, kollagént tartalmaznak.

"Ha olyan ételt készítene, melyben zselatin is szerepel, akkor a N&Z étkezési Zselatinra és néhány alapszabály betartására van szüksége! A termék 200 bloom-os, marhabőrből kinyert porzselatint tartalmaz. Olyan áttetsző, színtelen alapanyag, mely remek ételei kocsonyásítására. A zselatin cukrászipar, gyógyszeripar és a húsipar által egyaránt használt összetevő. Előállítása állati csontokból, bőrből és inakból történik, melyek fontos fehérjét, kollagént tartalmaznak. Míg elődeink étrendje bővelkedett benne, a mai ember hajlamos kidobni ezeket a részeket. A N&Z étkezési Zselatin rendszeres használatával könnyedén beépíthető étrendünkbe. Használja ezt az alapanyagot, ha házi gumicukrot, desszertet, kocsonyát készítene vagy leveseket, szószokat sűrítene. A tökéletes állag akkor is garantált, ha lekvárok, szószok, dzsemek és fagylaltok összetevőjeként alkalmazza. A termék közepes Bloom indexszámú, mely kocsonyásodási képességére utal. (Amíg az alacsonyabb Bloom számúnál rezgősebb állagot kap, a magasabb értékűvel keményebb, törékenyebb halmazállapotot tud elérni.) Adagolása: Krémekhez ajánlott 6 gramm zselatint használni, ha pedig vágható állagra vágyik, akkor 9 gramm zselatinport (csapott evőkanál) adagoljon. Elkészítése: Fontos, hogy a zselatint ne forralja, így elveszítheti kocsonyásító képességét. Oldja fel alacsony hőmérsékleten, majd hűtse langyosra. Ezután adja hideg folyadékhoz vagy krémhez. Nem javasolt friss gyümölcsöt adagolni hozzá, mert a gyümölcs fehérjebontó enzimje feloldhatja a zselatint. Amennyiben mégis gyümölcsös finomságot, készítene, előtte néhány percig főzze a terméseket. Ezzel az előkészítéssel már a zselatin is megfelelőbb állagú lesz. Ha befőtt vagy konzerv gyümölcsöket használna, akkor azokat közvetlenül adagolhatja hozzá. Egy csipet só hozzáadásával folyósabbá teheti a krémeket, dzsemeket. Száraz, hűvös helyen tartandó! Tartalmaz: 200 bloom-os emberi fogyasztásra alkalmas zselatin A zselatin fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Kiszerelés: 500 gramm"

Címkék

goji (24) n&z (6) új2800 (2771)

Mások ezeket vették még:

Olcsó Naturganik himalaya só finom fehér 1000g

Naturganik himalaya só finom fehér 1000g

434 Ft/db

412 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Bio-herb stevia tabletta 200db

Bio-herb stevia tabletta 200db

1 432 Ft/db

1 360 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó San Benedetto Zero Arancia 750ml

San Benedetto Zero Arancia 750ml

254 Ft/db

241 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Naturol dióbél olaj 100ml

Naturol dióbél olaj 100ml

847 Ft/db

805 Ft/db – 3 db-tól