Leírás
Összetevõk:
cassava dara, szezámliszt, hántolt földi mandula
Kiváló minõségû, válogatott alapanyagokból készült paleo panírmorzsa a felejthetetlen rántott hús élményhez.
A morzsa ropogósra sül, és mint egy burok, bent tartja az ízeket, zamatokat, a hús szaftos marad, nem szárad ki a sütés során. A megszokott zsemlemorzsánál világosabb színûre sül.
Alkalmas zöldségek, sajtok panírozására is.
Gabona-, cukor-, tej-, szójamentes termék.
Alacsony kalória és szénhidrát tartalom jellemzi.Elkészítés:A sózott, borsozott húst paleo lisztbe (pl. szezámliszt, mandulaliszt, tápiókaliszt) forgatjuk, felvert tojásba mártjuk, majd megforgatjuk a paleo panírmorzsában és zsiradékban készre sütjük.
Alkalmas fasírtok sûrítésére, édes morzsának pirítva vagy galuska levesbetétnek.
Száraz, hûvös helyen tartandó.
Származási hely: EU
Tartalmaz (100 g): kalória: 315 kcal; fehérje: 17,12 g; zsír: 23,5 g; szénhidrát: 17,3 g
A feltüntetett adatok tájékoztató jellegûek.
A recept kidolgozásában közremûködött: www.mojzeske.blogspot.hu
Kézmûves termék!