Személyes átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.
Átvételi pontunkon csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén 1190 Ft (minden 30 kg után)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Naturgold bio alakor sütőferment 100 g

Alakor ősbúza alapú SÜTŐFERMENT indító keverék (kovászalap). Fermentációs (kovászos) alapú sütés - tökéletes aromafejlődés- rugalmas belső szerkezet és ropogós kéregképződés- természetes probiotikum.

Olcsó Naturgold bio alakor sütőferment 100 g

688 Ft/db
Egységár: 6 877 Ft/kg

654 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 6 540 Ft/kg

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!
Bolti átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.

Telefonos elérhetőség: +36 70 608 35 35

Naturgold bio alakor sütőferment 100 g- egyéb információk

Alakor ősbúza alapú SÜTŐFERMENT indító keverék (kovászalap). Fermentációs (kovászos) alapú sütés - tökéletes aromafejlődés- rugalmas belső szerkezet és ropogós kéregképződés- természetes probiotikum.

Javasolt felhasználás: Kovász készítéshez: A tasak tartalmát keverje össze 100 ml tiszta vízzel és hagyja állni 24 órát. Ezt követően a kovász azonnal felhasználható bármilyen kovászos alapú sütéshez. Kenyérsütéshez: A tasak tartalmát 1 kg tetszőleges kenyérsütésre alkalmas liszttel, (1 kg lisztből 2 kenyér kisütését javasoljuk) ca. 15 g sóval, valamint 600-800 ml langyos víz hozzáadásával összedagasztjuk, majd szobahőmérsékleten egy nagyobb tálban lefedve 24 órán keresztül állni hagyjuk. Másnap formába tesszük a kenyértésztát és előmelegített sütőben készre sütjük a kenyereket (ca. 60 perc 180-220 0C).

Címkék

alakor (1) bio (779) naturgold (29)