Megrendelt csomag személyes átvétele:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.
Átvételi pontunkon csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén 1490 Ft (minden 30 kg után)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Bach Self-Confidence önbizalomnövelő virágterápiás rágógumi 40db

Olcsó Bach Self-Confidence önbizalomnövelő virágterápiás rágógumi 40db

1 491 Ft/db
Egységár: 37,28 Ft/db

1 416 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 35,4 Ft/db
db

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!
Bolti átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.

Telefonos elérhetőség: +36 70 608 35 35

Bach Self-Confidence önbizalomnövelő virágterápiás rágógumi 40db- egyéb információk

Összetevők:

Édesítő: xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítő, kék áfonya kivonat, sűrítőszer: gumi arábikum, nedvesítő: glicerin, szójalecitin, 0,25 g eredeti Bach virág eszencia, színezék: titándioxid, bevonat: karnaubapálma viasz.

A Bach virágkivonatok kíméletesen és egészséges módon segíthetnek érzelmi egyensúlyunk helyreállításában. Pozitívan hatnak érzelmi világunkra és értékes segítséget nyújtanak mindennapjainkban a stressz és más terhelő helyzetek kezelésében. Gyors segítség - amikor úton van: a lemon pharma Bach virágterápiás rágógumijával a Bach virág kivonatok mindig gyorsan és egyszerűen állnak rendelkezésére otthon, útközben, munkahelyen, autóban, repülőn bárhol is legyen, a Bach virágterápiás rágógumival a gyors és diszkrét segítségmindig kéznél van. Önbizalom-bátorság és bizalom: merítsen bátorságot, higgyen önmagában és legyen magabiztos!

Válogatott Bach terápiás kivonatok a következő növényekből: vörösfenyő (larch) az önbizalom virága. Képes vagyok rá, akarom, megteszem. Őszi tárnics (gentian) a hit virága. Bízom magamban, hitem gyarapszik, minden jól alakul. Rezgőnyár (aspen) az életkedv virága. Vigyáznak rám, nyitott vagyok, erős vagyok. Kékgyökér (cerato) az intuíció virága. Bízom magamban, figyelek első megérzésemre, magam döntök. További tulajdonságok: nem tartalmaz alkoholt, cukrot, aszpartamot és glutént. A 100 %-os természetes xilitnek köszönhetően rendszeres fogyasztása megakadályozza a fogszuvasodást. Gyermekek is fogyaszthatják. Fogyasztási javaslat: vegyen be 1-4 rágógumit a megterhelő helyzetek előtt, után vagy közben. Szükség esetén ismételje meg. Ajánlott mennyiség: 4-8 darab / nap. Új komplex terápiáink a hangulati-érzelmi rosszullét leggyakoribb formáit igyekeznek kezelni, de nem jelenthetnek teljes megoldást az összes, itt leírt lelki-hangulati elemre, gondra. Mi is az a Bach-virágterápia? Edward Bach angol orvos, az 1930-as években dolgozta ki virágterápiás elméletét és rendszerét. Meggyőződése volt, hogy a betegségek oka a lelki-érzelmi egyensúly megbomlásában keresendő, de bizonyos növények segítségével helyreállítható ez az egyensúly. Elméletét 38 vadvirág és növény kivonatából álló rendszerré fejlesztette ki. Így született meg a Bach virágterápia, amelyben minden egyes Bach-féle virágkivonat pontosan hozzárendelhető egy lelkiállapothoz, ahol a virágterápia kiegyensúlyozó és harmonizáló hatású lehet. 1 virágkivonat = 1 hangulat. Hogy készültek a rágógumik? A lemon pharma gyógyszerészekkel és természetgyógyászokkal szoros együttműködésben fejlesztette ki új, innovatív termékeit. Bach virágterápiás rágógumijai az Edward Bach nevével fémjelzett bevált, és igazolt eszenciák kombinált terápiáját tartalmazzák. A már sikeres vészhelyzet / elsősegély-keverék (Nr. 39) mellett a lemon pharma három új összetett receptet kínál, melyek külön-külön több energiát, összpontosítást és önbizalmat nyújtanak a felhasználónak. Előállításuk gondos és kíméletes eljárással történik, hogy a Bach virágkivonatok hatása a lehető legnagyobb mértékben megmaradjon. A Bach virágterápiás rágógumikkal a lemon pharmának harmonikusan sikerült ötvöznie a Bach virágkivonatok hatóerejét és a mindennapok lüktető, gyors ritmusával járó fogyasztási szokásokat. Származási ország: Németország.

Mások ezeket vették még:

Olcsó Bach virágterápiás rágó vészhelyzet 60db

Bach virágterápiás rágó vészhelyzet 60db

1 515 Ft/db

1 439 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Sunvita gyümölcsszelet kékáfonya 20g

Sunvita gyümölcsszelet kékáfonya 20g

86 Ft/db

82 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Sunvita gyümölcsszelet eper 20g

Sunvita gyümölcsszelet eper 20g

86 Ft/db

82 Ft/db – 3 db-tól