Megrendelt csomag személyes átvétele:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.
Átvételi pontunkon csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén 1490 Ft (minden 30 kg után)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Bach virágterápiás rágó vészhelyzet 60db

Olcsó Bach virágterápiás rágó vészhelyzet 60db

1 515 Ft/db
Egységár: 25,25 Ft/db

1 439 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 23,98 Ft/db
db

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!
Bolti átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.

Telefonos elérhetőség: +36 70 608 35 35

Bach virágterápiás rágó vészhelyzet 60db- egyéb információk

Összetevők:

Édesítő: xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítő, sűrítőszer: gumi arábikum, nedvesítő: glicerin, szójalecitin, 0,25 g eredeti Bach virág eszencia, színezék: titándioxid, bevonat: karnaubapálma viasz.

Pozitívan hatnak érzelmi világunkra és értékes segítséget nyújtanak mindennapjainkban a stressz és más terhelőhelyzetek kezelésében. Gyors segítség, amikor úton van. A lemon pharma bach virágterápiás rágógumijával a bach virágkivonatok mindig gyorsan és egyszerűen állnak rendelkezésére otthon, útközben, munkahelyen, autóban, repülőn. Bárhol is legyen, a bach virágterápiás rágógumival a gyors és diszkrét segítség mindig kéznél van.

Nem tartalmaz cukrot, alkoholt, aszpartamot, glutént. A 100-os természetes xilitnek köszönhetően rendszeres fogyasztása megakadályozza a fogszuvasodást. Gyermekek is fogyaszthatják. Felhasználási javaslat: vegyen be 1-4 rágógumit a megterhelő helyzetek előtt, után vagy közben. Szükség esetén ismételje meg. Ajánlott mennyiség: 4-8db / nap. Új komplex terápia a hangulati-érzelmi rosszullét leggyakoribb formáit igyekszik kezelni, de nem jelenthet teljes megoldást az összes, leírt lelki-hangulati elemre, gondra. Vészhelyzet. Válogatott bach virágterápiás kivonatok a következő növényekből: ernyős madártej (star of bethlehem) a vigasz virága. Érzek, lélegzem, élek. Molyhos napvirág (rock rose) a pánik virága. Túljutok rajta, menni fog, átlátom a helyzetet. Nebáncsvirág (impatiens) az idő virága. Van rá időm, türelmes vagyok, lazítok. Cseresznyeszilva (cherry plum) a higgadtság virága. Bátor vagyok, nyitott vagyok, történjen, aminek történnie kelerdei iszalag (clematis) a realitás virága. Éber vagyok, világosan látok, alkotok.

Mások ezeket vették még: