Piros bogyós gyümölcsök (50%) (piros ribizli, eper, málna), ivóvíz, szőlőmust sűrítmény (25%), sűrítő anyag (pektin).
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Piros bogyós gyümölcstartalom: 100 g termék 50 g piros bogyós gyümölcs felhasználásával készült.
Gyümölcsdarabokat tartalmaz.
Hőkezeléssel tartósítva.
30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.