répalé 100 %.
Ki látott már szemüveges tapsifüleseket? Ugye még te sem? Mi ennek az oka? (persze a nyuszi-méretű szemüvegek hiányán kívül. A répában rengeteg karotin található, amely az a-vitamin elővitaminja. Az a-vitamin pedig a látás fejlesztésében segíthet. Természetesen nem ez az egyetlen jó tulajdonsága hazánk egyik legkedveltebb zöldségének! Kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, a, b komplex, c, e, g és k vitaminokat is tartalmaz. Terhesség és szoptatás alatt is gyakran ajánlják a répalé fogyasztását és a kisgyermekek által elsőként fogyasztható zöldséglevek egyike is ez. Ugyan szépen fütyülni nem fogsz tőle, de azért kóstold meg, hisz finom és egészséges kiegészítője lehet életednek!
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 132,000 kj / 32,0 kcal, zsír 0,1 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g, szénhidrát: 6,8 g - amelyből cukrok: 6,8 g, só: 0,13 g, fehérje: 1,0 g.