Megrendelt csomag személyes átvétele:
Telefonon egyeztetett helyszínen (Budapest IV.kerület, Pilisszántó, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár)
Személyes átvételkor csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén GLS futárszolgálattal 1490 Ft (30 kg-ig, efelett 30 kg-onként +1790 forint)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Bach Energy energizáló virágterápiás rágógumi 40db

Olcsó Bach Energy energizáló virágterápiás rágógumi 40db

1 739 Ft/db
Egységár: 43,48 Ft/db

1 652 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 41,3 Ft/db
db

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!

Bach Energy energizáló virágterápiás rágógumi 40db- egyéb információk

Összetevők:

Édesítő: xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítő, kék áfonya kivonat, sűrítőszer: gumi arábikum, nedvesítő: glicerin, szójalecitin, 0,25 g eredeti Bach virág eszencia, színezék: titándioxid, bevonat: karnaubapálma viasz.

A Bach virágkivonatok kíméletesen és egészséges módon segíthetnek érzelmi egyensúlyunk helyreállításában. Pozitívan hatnak érzelmi világunkra és értékes segítséget nyújtanak mindennapjainkban a stressz és más terhelő helyzetek kezelésében. Gyors segítség - amikor úton van: a lemon pharma Bach virágterápiás rágógumijával a Bach virágkivonatok mindig gyorsan és egyszerűen állnak rendelkezésére otthon, útközben, munkahelyen, autóban, repülőn bárhol is legyen, a Bach virágterápiás rágógumival a gyors és diszkrét segítség mindig kéznél van. Energia: erő és határozottság. Ragadd meg a napot és keresd egyensúlyodat lelkesen és lendületesen!

Válogatott Bach terápiás kivonatok a következő növényekből: vadrózsa (wilde rose) az életöröm virága. Élni akarok, megragadok minden esélyt. Olajfa (olive) a megújulás virága. Nyugalomban vagyok, kipihentem magam, új erőre kapok. Gyertyán (hornbeam) a tetterő virága. Frissnek érzem magam, lendületben vagyok, szívesen dolgozom. Szilfa (elm) a felelősség virága. Megteszem, amit tudok, segítséget kapok, sikerülni fog. További tulajdonságok: nem tartalmaz alkoholt, cukrot, aszpartamot és glutént. A 100-os természetes xilitnek köszönhetően rendszeres fogyasztása megakadályozza a fogszuvasodást. Gyermekek is fogyaszthatják. Fogyasztási javaslat vegyen be 1-4 rágógumit a megterhelő helyzetek előtt, után vagy közben. Szükség esetén ismételje meg. Ajánlott mennyiség 4-8 darab / nap. Új komplex terápiáink a hangulati-érzelmi rosszullét leggyakoribb formáit igyekeznek kezelni, de nem jelenthetnek teljes megoldást az összes, itt leírt lelki-hangulati elemre, gondra. Hogy készültek a rágógumik? A lemon pharma gyógyszerészekkel és természetgyógyászokkal szoros együttműködésben fejlesztette ki új, innovatív termékeit. Bach virágterápiás rágógumijai az Edward Bach nevével fémjelzett bevált és igazolt eszenciák kombinált terápiáját tartalmazzák. A már sikeres vészhelyzet / elsősegély-keverék (Nr. 39) mellett a lemon pharma három új összetett receptet kínál, melyek külön-külön több energiát, összpontosítást és önbizalmat nyújtanak a felhasználónak. Előállításuk gondos és kíméletes eljárással történik, hogy a Bach virágkivonatok hatása a lehető legnagyobb mértékben megmaradjon. A Bach virágterápiás rágógumikkal a lemon pharmának harmonikusan sikerült ötvöznie a Bach virágkivonatok hatóerejét és a mindennapok lüktető, gyors ritmusával járó fogyasztási szokásokat. Származási ország: Németország.

Mások ezeket vették még:

Olcsó PaleoBon eritrites étcsokoládé 100g

PaleoBon eritrites étcsokoládé 100g

1 820 Ft/db

1 729 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Torras bio goji bogyós és acai poros étcsokoládé 100g

Torras bio goji bogyós és acai poros étcsokoládé 100g

1 826 Ft/db

1 735 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Sunvita gyümölcsszelet kékáfonya 20g

Sunvita gyümölcsszelet kékáfonya 20g

115 Ft/db

109 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Sunvita gyümölcsszelet eper 20g

Sunvita gyümölcsszelet eper 20g

115 Ft/db

109 Ft/db – 3 db-tól