Megrendelt csomag személyes átvétele:
Telefonon egyeztetett helyszínen (Budapest IV.kerület, Pilisszántó, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár)
Személyes átvételkor csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén GLS futárszolgálattal 1490 Ft (30 kg-ig, efelett 30 kg-onként +1790 forint)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Health Market ezüstkolloid 20 ppm 250 ml

 

Olcsó Health Market ezüstkolloid 20 ppm 250 ml

2 326 Ft/db
Egységár: 9 304,18 Ft/l

2 210 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 8 840 Ft/l
db

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!

Health Market ezüstkolloid 20 ppm 250 ml- egyéb információk

 

Összetevők: 

víz, ezüstkolloid

Emberi használatra csak bevizsgált, biztonságos ezüstkolloidot ajánlunk!  Az Egészségmarket Ezüstkolloidja ilyen termék.

Próbálja ki ajánlott formulánkat és tapasztalja meg a nemesfém oldat hosszantartó előnyeit. Mérje ki az üvegből a kívánt mennyiséget és néhány másodpercig tartsa öblögetve a szájában.

Az Egészségmarket Ezüstkolloidja remek gargalizálásra, már perceken belül képes hatását kifejteni. Szájvizet időszámításunk előtt is használtak a kínaiak, a fogak és a száj higiéniája már akkor is nagy szerepet töltött be. A rossz lehelet megakadályozása mellett képes volt a baktériumok és a vírusok elpusztítására.
Amíg Görögországban Hippokratész sós borecetet használt a fogínyre, addig az ókoriak olajat és bort használtak a fertőtlenítésre. Louis Pasteur és Semmelweis Ignác nevéhez köthető az első speciális fertőtlenítő oldatok használata.
Ma már számos ilyen termék közül válogathatunk a boltok polcain, a fertőtlenítő ezüstkolloidok széles választékával is találkozhatunk. Az Egészségmarket terméket azon túl, hogy napi szinten is használhatja, többfunkciós segítség szervezete számára,- melyről a régiek is megbizonyosodhattak -, és időtakarékos megoldás az otthonában! Nagyszerűen alkalmazhatja lakása antibakteriális tisztítására, növényei baktérium okozta fertőzéseinek kezelésére is.

Ezüst használata a történelemben

Már régóta foglalkoztatja az embereket az ezüst hatása. Elődeink nem csak gyógyírként, hanem tartósító szerként is használták. Az ókoriaknak a tisztaságot, frissességet jelképezte: ivóvizüket ezüstből készült csöveken szállították. A vadnyugaton élők pedig vizüket alga- és baktériummentessé úgy tudták változtatni, hogy ezüst és réz pénzérméket dobtak bele. Orvosságnak tartották a görögök, rómaiak, betegeken alkalmazott gyógyító hatásait a híres Paracelsus már írásaiban említi.

 

Svájcban a mai napig használnak ezüstből készült szűrőket, az űrhajósokról nem is beszélve. A fertőzések elkerülése miatt zárt közlekedési eszközökön a személyzet és az utasok is ezüst ionos strerilizált vizet fogyasztanak.

A megfelelő fogtisztítási technika és a fogkefe mellett a baktériumok a vírusok kiváló ellenszere, a száj higiéniájának nagyszerű kiegészítője az Egészségmarket Ezüstkolloid.
Nap mint nap egyszerűen és mégis nagyon hatékonyan alkalmazható úgy, hogy a szervezet természetes egyensúlyát is támogatja. Praktikus választás a sokoldalúan alkalmazható oldat, kiadagolásával utazásaira is magával viheti.

Alkalmazása: Mérje ki, majd öntse szájába a kívánt mennyiséget, néhány másodpercig alaposan öblögessen vele. Azért, hogy a szájüreg hátsó részét is megfelelően ki tudja öblíteni, gargalizáljon.

Ha ezüstallergiája vagy fémallergiája van, alkalmazása előtt kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

Használati utasítás: napi 2x10 ml 
Felhasználás: szájvíz

Kiszerelés: 250 ml

Forgalmazza: Meglep-net Kft. 1173 Bp., Pesti út 166.

Tel.: +36 20 211 4161

Tárolás: száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolandó

Címkék

ezüstkolloid (3) health market (37)

Mások ezeket vették még:

Olcsó Uw premium sport krém 100 ml

Uw premium sport krém 100 ml

2 346 Ft/db

2 229 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Dr.Theiss beinwell fájdalom elleni gél 100 ml

Dr.Theiss beinwell fájdalom elleni gél 100 ml

2 417 Ft/dob

2 296 Ft/dob – 3 dob-tól
Olcsó Adamo cickafark krém 50 ml

Adamo cickafark krém 50 ml

674 Ft/db

640 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Naturpolc ricinus olaj 50 ml

Naturpolc ricinus olaj 50 ml

978 Ft/db

929 Ft/db – 3 db-tól