Megrendelt csomag személyes átvétele:
Telefonon egyeztetett helyszínen (Budapest IV.kerület, Pilisszántó, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár)
Személyes átvételkor csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén 1790 Ft (minden 30 kg után)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Bauck Hof bio gluténmentes brownie sütemény keverék 400g

Olcsó Bauck Hof bio gluténmentes brownie sütemény keverék 400g

2 927 Ft/db
Egységár: 7 316,8 Ft/kg

2 781 Ft/db – 3 db-tól
Egységár: 6 952,5 Ft/kg
db

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!

Bauck Hof bio gluténmentes brownie sütemény keverék 400g- egyéb információk

Összetevők:

nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, csokoládécsepp étcsokoládé*15 % (nyers nádcukor*, kakaómassza* és -vaj*, emulgálószer: napraforgóvirág lecitin), kakaópor* 8 %, sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, Bourbon vanília* *ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc. Elkészítés egy tepsiben (kb. 20x20 cm) vagy egy sütőformában (26 cm átmérő). Elkészítési javaslat tojással: szükséges: 200 g lágy vaj, 2 tojás, 100 ml tej. Az elektromos sütőt, felső-alsó: hő beállításban, 175˚c-ra előmelegítjük. A brownie keveréket 200 g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100 ml tejet. A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Elkészítési javaslat tojás nélkül: szükséges: 150 g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag liszt vagy szójaliszt, 100 ml víz, szója,-vagy rizstej. Az elektromos sütőt, felső-alsó: hő beállításban, 175˚c-ra előmelegítjük. 150 g margarint felolvasztunk egy lábasban és 100 ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá. A brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá. A margarin-víz keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük. A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Elkészítés "csokis muffin"-ként: a brownie keveréket 4 tojással, 200 g lágy vajjal, 2 teáskanál sütőporral és 50 g keményítővel összekeverjük. A masszát kb. 15 muffin-formába szétosztjuk és 175˚c-on 25 percig sütjük. Elkészítés "csokis sütemény"-ként: mint a csokis muffin. A masszát egy 26 cm-es tepsibe vagy kuglóf-formába tesszük és 175˚c-on 60 percig sütjük. Dupla csoki: 100 g csokis cseppet vagy reszelt csokit hozzáadunk. Extra rágós: 2 ek. Cukorrépaszirupot belekeverünk. A klasszikus: 120 g darabolt diót hozzáadunk. Extra gyümölcsös: egy vágott banánt belekeverünk. A termék nyomokban tartalmazhat tejet és szóját.

Címkék

bio (629) gluténmentes (626)