Leírás
Összetevõk:
Tápiókaliszt (manióka), Burgonyakeményítõ, Útifûmag héj, Inulin (cikoria gyökérrost), Sûrítõanyag: guargumi*, Himalája fekete só (kala Namak)**, Természetes szín: növényi karotinoidok.
* a guargumi egy teljesen természetes por, amelyet szárított guar babból nyernek.
** A Kala Namak só tojásszerû illatot kölcsönöz a terméknek.
Használjon vEEG-eket olyan receptekben, ahol a tojás kötõanyag *. Számtalan receptben remekül fog teljesíteni: sütik, sütemények, palacsinták, gofri, panírozás, húsgombóc, hamburgerek, galuskák, házi tészták és még sok más. Receptjeiben ugyanannyi vEEG-t használjon, mint csirketojást. 1 vEEGs "tojás" térfogata megegyezik 1 nagy csirke tojással. * A vEEGs nem önálló termék.
Egyszerûen keverje össze a vEGGs port vízzel és nézze meg, hogyan alakul vegán tojássá mindössze 3 perc alatt! A tasakban található 2 nagy kanál víz + 1 kis kanál tojáspor = kézi habverõvel keverje csomómentesre és hagyja pihenni 3 percig = így készül 1 db tyúk tojásnak megfelelõ vEGGs ¨tojás¨