Személyes átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.
Átvételi pontunkon csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén 1190 Ft (minden 30 kg után)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Now Astaxanthin kapszula - 60db

Az astaxanthin egy olyan természetben előforduló, zsírban oldódó pigment (színezőanyag), amelynek nagyon erős antioxidáns hatása van.

Olcsó Now Astaxanthin kapszula - 60db

7 021 Ft/dob
Egységár: 117,02 Ft/db

6 670 Ft/dob – 3 dob-tól
Egységár: 111,17 Ft/db
db

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!
Bolti átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.

Telefonos elérhetőség: +36 70 608 35 35

Now Astaxanthin kapszula - 60db- egyéb információk

Az astaxanthin egy olyan természetben előforduló, zsírban oldódó pigment (színezőanyag), amelynek nagyon erős antioxidáns hatása van.

Megtalálható algákban, élesztőben, lazacban, pisztrángban, garnélarákban, homárban és néhány madár tollában (pl flamingó). Az astaxanthin más karotinoidoktól eltérően nem alakul át a szervezetben A-vitaminná, és amíg az A-vitamin túlzott mennyiségben mérgező, az astaxanthin korlátlan mennyiségben fogyasztható! Százszor erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin, megköti a szervezetben a szabad gyököket. A szabad gyökök olyan instabil atomok, melyek páratlan elektronokkal, elrabolják más atomoknak az elektronjait.

Számos tudós szerint az öregedési folyamatok hátterében a szabad gyökök kialakulásánakszabályozatlan láncreakciója áll. Az astaxanthin egyedi molekuláris szerkezetének köszönhető a nagyon erős antioxidáns képessége. Molekulája nagyon hasonló a béta-karotinéhoz, de az apró különbségek a struktúrájában, óriási különbséget jelentenek a biológiai hatásukban. Olyan betegségek megelőzésében és kezelésében hatásos, mint: - rák - szívritmus zavarok - magas vérnyomás - öregedés (beleértve az immunrendszer leépülését, és egyéb öregedési folyamatokat) - gyulladások - védi a szemet és a bőrt a káros UV sugárzás ellen - javítja a vér koleszterin szintjét Az astaxanthint növények, és mikroalgák szintetizálják, az állatok nem képesek erre, ezért ők a növényekből és algákból jutnak hozzá és a táplálékláncon keresztül.

Hogyan javítja a fizikai teljesítőképességet? Fizikai aktivitás, pl edzés, sportolás közben intenzívebben lélegzünk, mert a szervezetnek ilyenkor több oxigénre van szüksége. Minél több oxigént lélegzünk be és pumpáljuk keresztül szervezetünk szövetein, annál több szabad gyök keletkezik. A szabad gyökök roncsolják az izomsejteket (a sejtek membránját és DNS-ét). A szabad gyökök rongáló hatásának megállításához hatékony antioxidánsok fogyasztása szükséges. Az astaxanthin "kisöpri" az izmokból a szabad gyököket, és megakadályozza az izom károsodását és az izmok leépülését. Ezenfelül keményebb fizikai aktivitás után gyorsítja az izmok regenerációját.

Mások ezeket vették még:

Olcsó Gal BioCurcumin+ Forte 60 kapszula

Gal BioCurcumin+ Forte 60 kapszula

7 120 Ft/db

6 906 Ft/db – 2 db-tól
Olcsó BioMenü Bio Kurkuma őrölt 60g

BioMenü Bio Kurkuma őrölt 60g

816 Ft/db

775 Ft/db – 3 db-tól
Olcsó Éden Prémium bio maca por 50g

Éden Prémium bio maca por 50g

1 026 Ft/db

975 Ft/db – 3 db-tól