Megrendelt csomag személyes átvétele:
Telefonon egyeztetett helyszínen (Budapest IV.kerület, Pilisszántó, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár)
Személyes átvételkor csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén GLS futárszolgálattal 1490 Ft (30 kg-ig, efelett 30 kg-onként +1790 forint)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Barbara gluténmentes lisztkeverék főzéshez 1000g

Olcsó Barbara gluténmentes lisztkeverék főzéshez 1000g

2 424 Ft/db

2 303 Ft/db – 3 db-tól
db

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!

Barbara gluténmentes lisztkeverék főzéshez 1000g- egyéb információk

Összetevők:

kukoricakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonyapor, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: dinátrium-difoszfát, tartósítószerek: nátrium-szulfit, nátrium-hidrogén-szulfit, savanyúságot szabályozó: citromsav), koricaliszt, burgonyakeményítő.

BARBARA GLUTÉNMENTES LISZTKEVERÉK FŐZÉSHEZ

Barbara gluténmentes lisztkeverék összetevői: kukoricakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonyapor, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: dinátrium-difoszfát, tartósítószerek: nátrium-szulfit, nátrium-hidrogén-szulfit, savanyúságot szabályozó: citromsav), koricaliszt, burgonyakeményítő.

Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1608kJ/383kcal
Zsír: 0,4g
ebből telített zsírsav: 0,05g
Szénhidrát: 91,3g
ebből cukor: 0g
Fehérje: 2,6g
Só: 0,5g

Receptek:


PISKÓTA:
Hozzávalók: 15dkg Barbara lisztkeverék főzéshez, sütéshez(7 púpos evőkanál), 7 db tojás, 12dkg cukor, 2dkg vaniliás cukor, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 2 mokkáskanál citromlé.
Elkészítése: a lisztkeverékben elkavarjuk a szódabikarbónát. A tojások sárgáját a cukorral, vaniliás cukorral habosra kavarjuk, a tojások fehérjét a citromlével kemény habbá verjük, majd az egészet alacsonyabb fokozaton összeturmixoljuk, miközben a lisztet apránként hozzászórjuk. Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe öntjük, 180C fokon sütjük.
Tipp : Muffint is készíthetünk belőle ha a tojás sárgájához  teszünk 5 dkg margarint, 1 teáskanál mézet, a liszthez pedig 1 csipet sót. Ízlés szerint aszalt gyümölccsel, darált dióval, mogyoróval, mákkal gazdagíthatjuk, olvasztott csokoládéba márthatjuk.


MEGGYES TÚRÓTORTA:
Hozzávalók: tésztához: 30dkg Barbara lisztkeverék főzéshez, sütéshez, 2 db tojás, 8dkg margarin, 5dkg kristálycukor, 2dkg vaníliás cukor, 1 csapott mokkáskanál szódabikarbóna.
Töltelékhez: 50dkg félzsíros tehéntúró, 1 zacskó pudingpor (1/2 l tejhez, gőzős) , 50 dkg meggy, 4 tojás, 1 citrom reszelt héja, 15 dkg kristálycukor, 3dkg margarin.
Elkészítése: a tésztához valókat összegyúrjuk és negyed óráig pihentetjük. Lisztezett deszkán kerek lappá nyújtjuk, és a sodrófa segítségével egy margarinnal kikent tortaformába fektetjük, majd kb. 10 percig 180 fokon elősütjük. A töltelékhez a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd a többi hozzávalót kézi habverővel krémesre kavarjuk. Végül a felvert tojásfehérjét is óvatosan hozzákeverjük. Az elősütött tortlapra a túrókrém felét rárakjuk. Néhány szem meggyet rászórunk, majd a maradék túrókrémmel befedjük és végül a többi meggyet is rárakjuk. Előmelegített sütőben 175 fokon 45 percig sütjük.


SÓS OMLÓS RÚD:
Hozzávalók: 45dkg Barbara gluténmentes lisztkeverék főzéshez, sütéshez, 175ml tejföl, 25dkg margarin, só.
Elkészítése: a tésztához valókat összegyúrjuk és egy éjszakát hűtőben pihentetjük. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Tetejét ízlés szerint reszelt sajttal, köménymaggal, szezámmaggal megszórjuk. Margarinnal kikent tepsiben 180 C fokon aranysárgára sütjük.


PALACSINTA:
Hozzávalók: 35dkg Barbara lisztkeverék, főzéshez, sütéshez, 5 dkg Barbara lisztkeverék kenyér és kelt tésztákhoz, 1 l tej, 2dl szénsavas ásványvíz (ill. szódavíz), 4 db tojás, 1 csomag vaníliás cukor, csipet só, 4 evőkanál étolaj, kristálycukor.
Elkészítése: A kétféle lisztkeveréket és a sót összekeverjük. A tejben elkavarjuk a tojást, vaníliás cukrot, olajat. Kézi turmixgéppel a liszthez folyamatosan hozzáadagoljuk a tejet, majd a végén ásványvízzel hígitjuk. 15 percig állni hagyjuk, majd szokásos módon kisütjük. (Minden egyes palacsinta kisütése előtt a sütőt olajjal érdemes kikenni).


GOFRI:
Hozzávalók: 35dkg Barbara lisztkeverék főzéshez, sütéshez, 5dkg Barbara lisztkeverék kenyér és kelt tésztákhoz, 12dkg olvasztott margarin, 8dkg kristálycukor, 5dl langyos tej, 3 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, csipet só, csapott mokkáskanál szódabikarbóna.
Elkészítése: a tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját az olvasztott margarinnal, a cukorral, a vaníliás cukorral habosra kavarjuk. A lisztkeverékhez hozzáadjuk a sót és a szódabikarbónát, a habosra kavart tojássárgáját és a langyos tej felét. Turmixgéppel csomómentesre kavarjuk, majd a maradék tejet is hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét. Olajjal kikent gofrisütőben készre sütjük.

Címkék

gluténmentes (633) liszt (119)

Mások ezeket vették még: