Leírás
Összetevõk:
Rizsliszt, burgonyakeményítõ, burgonyapehely, dextróz, élesztõ, kovász,
növényi rost (psyllium), sûrítõanyag (E464), emulgeátor (E491).
Átlagos tápérték és energiatartalom 100g termékben:
Energia: 1423 kJ (340 kcal), Zsír: 0,7 g, Telített zsírsavak: 0,3 g,
Szénhidrát: 75,9 g, Cukor: 1,8 g, Fehérje: 6,3 g, élelmi rost: 3,6 g, Só: 0 g
Hozzávalók szögletes kenyérhez: 50 dkg kenyérliszt, 5 dl meleg víz, 2 ek. olaj, só
Elkészítés: Keverje össze a hozzávalókat és dagassza a tésztát elektromos keverõvel 2-3 percig. Simítsa el a zsiradékkal kikent sütõformában a tésztát és hagyja kelni kb. 10-15 percig. 200 fokos sütõben süsse kb. 50 percet, majd a formából kiszedve még kb. 20-25 percet. (Olaj helyett 40 g megolvasztott sütõmargarinnal készítve még tartósabb.)
Száraz, hûvös helyen tárolandó.
További információk: www.annapanni.hu