Személyes átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.
Átvételi pontunkon csak készpénzes fizetés lehetséges
Szállítás: Magyarország területén 1190 Ft (minden 30 kg után)
A futároknál bankkártyával is fizethet!

Kosár

Az Ön kosara üres

Shirataki Finommetélt konjac tészta 400g

A Konjac, vagy másnéven Shirataki tészta a konjac növény gyökérének a lisztjéből készült, hagyományos Japán tészta. Ezt a tésztát Mirákel tésztának is nevezik köznyelven, mert szénhidrátokat csak nyomokban tartalmaz, semmi cukor, vagy glutén nincs benne, és szinte kalóriamentes. Többnyire Glucomannant, egy vízben oldódó élelmi rostanyagot tartalmaz. Csak nagyon enyhe saját íze van, ezért a felhasználhatósága sokoldalú.

 

Olcsó Shirataki Finommetélt konjac tészta 400g
Shirataki termékek »

719 Ft/db

683 Ft/db – 3 db-tól

Házhoz szállítás: 2-7 munkanap, Magyarország teljes területén!
Bolti átvétel: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 186.

Telefonos elérhetőség: +36 70 608 35 35

Shirataki Finommetélt konjac tészta 400g- egyéb információk

A Konjac, vagy másnéven Shirataki tészta a konjac növény gyökérének a lisztjéből készült, hagyományos Japán tészta. Ezt a tésztát Mirákel tésztának is nevezik köznyelven, mert szénhidrátokat csak nyomokban tartalmaz, semmi cukor, vagy glutén nincs benne, és szinte kalóriamentes. Többnyire Glucomannant, egy vízben oldódó élelmi rostanyagot tartalmaz. Csak nagyon enyhe saját íze van, ezért a felhasználhatósága sokoldalú.

 

Felhasználási javaslat: A szokásos tészta helyett próbáljuk ki ezt az egészséges Konjac tésztát, főleg ázsiai ételekhez, legyen az leves, Stir Fry Wokkozott étel, vagy tésztasaláta.

Elkészítési javaslat: A legegyszerűbben csak vegyük ki a levéből, öblítsük el és máris mehet a forró levesbe, vagy öntsük rá a szószokat, ha tésztás ételt készítünk. Nem kell főzni. Egy másik gyakori előkészítési módszer, amikor egy tapadásmentes serpenyőben, zsiradék nélkül, magas hőfokon sütjük, u.n. szárazpirítással. Addig sütjük, amíg nyöszörgő/csikorgó hangokat nem ad ki magából, ez általában 1 perc alatt bekövetkezik. Ezzel a módszerrel formatartóbb, szolidabb, keményebb tésztát tehetünk a levesbe, szószhoz, ázsiai ételhez, valamint a keserűségét is mérsékli.

Megjegyzés: Különleges szaga van a Konjac tésztának, aki ehhez nincs hozzászokva, vagy még nem érezte soha, annak ez a szag furcsának tűnik. Ezt a szagot öblítéssel el lehet tüntetni.

Címkék

finommetélt (2) konjac (4) száraztészta (11) tészta (182)

Mások ezeket vették még: